Reținut de polițiști înainte de o tragedie. Și-a amenințat cu moartea fosta iubită deși avea ordin de restricție

95

Un bărbat a fost reținut de poliţişti pentru comiterea infracţiunilor de încălcare a ordinului de protecție și amenințare. Hunedoreanul, în vârstă de 32 de ani, a mers acasă la fosta sa iubită după ce a consumat băuturi alcoolice, deși avea un ordin de restricție, valabil până în luna august 2019. Tânărul le-a amenințat pe femeie și pe mama acesteia că le va da foc.

„Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a aplanat conflictul şi a stabilit, în urma cercetărilor, că cel în cauză, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Răchitova (care se afla în stare de ebrietate), a venit la domiciliul fostei sale concubine având asupra sa o sticlă din plastic în care se găsea benzină și a amenințat-o cu incendierea atât pe tânără, cât și pe mama acesteia”, a declarat pentru ziardehunedoara.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Anterior, împotriva bărbatului a fost emis ordin de protecție de către Judecătoria Hațeg pentru o perioadă de 6 luni (valabil până în luna august 2019).

Faţă de bărbat, poliţiştii au luat măsura preventivă a pentru o perioadă 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat magistraţilor în vederea luării măsurilor legale, pe numele său fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de încălcare a ordinului de protecție și amenințare.

LĂSAȚI UN MESAJ