Restricții pe drumurile naționale. Au început lucrări în vestul județului Timiș. Video

64

Șoferii care au drum în vestul județului Timiș se vor lovi de restricții de circulație. Pe drumul național 59C, în apropiere de orașul Sânnicolau Mare, drumarii au început reabilitarea unui podeț, ceea ce îngreunează traficul.

”Secția de Drumuri Naționale Timișoara face lucrări, în regie proprie, la un podeț pe DN 59C, , în zonă fiind limită de viteză 30 km/h”, spun drumarii.

Nu uitați că și pe DN68A sunt restricții. Aici se astupă gropile, dar au început și lucrări la un pod, în Făget, unde se circulă alternativ, fiind amplasat și semafor.

 

Pe două drumuri naționale din județul Timiș se circulă cu restricții ca urmare a reparațiilor care se execută la un podeț, respectiv la un pod. Secția de Drumuri Naționale Timișoara face lucrări, în regie proprie, la un podeț pe DN 59C, în apropiere de orașul Sânnicolau Mare, în zonă fiind limită de viteză 30 km/h. A doua lucrare, executată de un antreprenor, este la un pod de pe DN 68A, în orașul Făget, unde se circulă alternativ, fiind amplasat și semafor. Rugăm participanţii la trafic să respecte semnalizarea temporară a lucrărilor!

Publicată de DRDP Timişoara pe Joi, 11 Octombrie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ