Restricții pe DN76 cauzate de șantierul autostrăzii Lugoj – Deva

288

Constructorul lotului 4 din tronsonul de autostradă Lugoj – Deva a început deja munca. Chiar dacă afară este încă frig, unele lucrări pot fi realizate, așa că utilajele și muncitorii sunt pe teren. Însă șantierul impune unele restricții de circulație pe DN76.

”În perioada 01.03.2019 – 07.08.2019 se instituie restricții de circulație pe DN 76 între km 2+910 – km 4+240, tronson pe care circulația se va desfășura alternativ, dirijat cu piloți de circulație sau cu semafoare, pe maxim ½ din cale.

Restricția de circulație o fost solicitată de Asocierea Tehnostrade SRL – Spedition UMB SRL în vederea executării unor lucrări la Autostrada Lugoj – Deva, Lot 4”, anunță DRDP Timișoara.

Potrivit ultimelor date oficiale ale CNAIR, stadiul fizic al lotului de 22 de kilometri este de 95%, iar autoritățile au decontat 93% din lucrări. Aici mai sunt două probleme care trebuie depășite. Un stâlp de înaltă tensiune trebuie consolidat după ce a fost afectat de excavații în zona Brănișca. De asemenea, tot în această zonă mai trebuie relocate linii de înaltă tensiune pentru că se află în calea autostrăzii. Lotul va fi gata în trimestrul III al acestui an.

 

LĂSAȚI UN MESAJ