Restricții de Ziua Timișoarei

28

Autoritățile vor impune mai multe restricții de circulație în zona centrală pentru a face loc manifestărilor de Ziua Timișoarei. Iată pe unde nu veți putea circula: – în intervalul orar 8,15-8,40 în Piaţa Petru Maior la monumentul Col. Virgil Economu; – în intervalul orar 9,45-10,35 în Piaţa Unirii; – în intervalul orar 11,25-11,45 la monumentul Ostaşului Român din Parcul Central; -în intervalul orar 9-13, pe Bd. Republicii , pe tronsonul Pasaj Jiul-Gara de Nord se va forma dispozitivul de defilare , iar defilarea detașamentului de onoare va fi pe Bd. Regele Ferdinand.

„Se va interzice şi staționarea autovehiculelor pe Str. Jiul şi Bd. Republicii. De asemenea, efectivele MApN se vor deplasa pe traseul: DUS-Str. Chişodei-str. Bujorilor-Str. Emile Zola-Bd. Constantin Brâncoveanu-Bd. General Ion Dragalina -Bd. Republicii-Pasaj Jiul, ÎNTORS: Bd. Republicii-Bd. Regele Ferdinand-Bd. Mihai Eminescu-Bd. Liviu Rebreanu-Bd. Constantin Brâncoveanu-Str. Bujorilor- Str. Chişodei”, anunță Primăria Timișoara.

Nu uitați și că parcarea Iancu Huniade din zona centrală a Timișoarei va fi închisă. Comisia de circulație a municipiului a avizat închiderea traficului rutier în parcarea din fața Modex în perioada 31 iulie – 6 august.

 

LĂSAȚI UN MESAJ