Restricții de circulație pe drumul dintre autostrada A1 și centura Lugojului

147

Se anunță restricții de circulație pe autostrada A6, drumul de legătură între autostrada A1 și centura municipiului Lugoj.

”Antreprenorul a început lucrări de reparații și întreținere în perioada de garanție pe autostrada A6, sensul de mers între autostrada A1 (nodul Balinț) spre Lugoj fiind închis.”, transmite Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara.

Astfel, șoferii care circulă pe A1 sensul Nădlac – Lugoj vor coborî de pe A1 pe la nodul rutier Topolovățu Mare sau la nodul Dumbrava, iar cei care circulă pe ruta Deva – Lugoj pot coborî de pe A1 pe la nodurile Dumbrava sau Topolovățu Mare. Circulația pe A6 între Lugoj și nodul rutier Balinț (A1) se desfășoară în condiții normale.

Pe autostrada A1, rămân în vigoare restricțiile de viteză și devierea de pe un sens pe celălalt, de la km 443+645 – 448+645, între nodurile rutiere Dumbrava – Topolovățu Mare. După finalizarea lucrărilor pe acest sector, între km 463+645 – 648+645, traficul se desfășoară normal, dar se va circula cu restricții în cursul zilei de astăzi, pentru montarea parapetului median.

LĂSAȚI UN MESAJ