Restricții de circulație la ieșirea din Timișoara, prin Mehala

129

Șoferii care vor să iasă din Timișoara prin Mehala trebuie să știe că se vor lovi de restricții. Autoritățile locale care administrează drumul național 59A și pasajul de cale ferată anunță că au unele lucrări de efectuat care vor încurca circulația.

”În urma verificărilor în teren s-au constatat defecţiuni majore la rosturile de dilataţie care puneau în pericol desfăşurarea în condiţii de siguranţă a circulaţiei rutiere, fiind necesară o intervenţie de urgenţă, într-o primă etapă, pentru remedierea provizorie a defecţiunii apărute. Astfel, pentru a putea efectua lucrările de înlocuire definitivă a rosturilor de dilataţie defecte cu unele noi, Comisia de Circulaţie a Municipiului Timişoara a aprobat închiderea alternativă a circulaţiei prin semaforizare pe pasaj, începând cu data de 11.11.2019 de la ora 10,00 până în data de 29.11.2019”, anunță Primăria Timișoara.

Primăria Timişoara a preluat de la Ministerul Transportului, în anul 2017, DN59A, tronsonul de la km 3+170 la km 4+400, inclusiv pasajul CF.

LĂSAȚI UN MESAJ