Restricții de circulație la ieșire din Timișoara, spre Moșnița Nouă

92

Șoferii se vor lovi, în perioada următoare, de restricții de circulație la ieșire din Timișoara spre Moșnița Nouă. Se va munci la sensul giratoriu și unele ieșiri/intrări vor fi blocate, anunță autoritățile locale.

”Având în vedere lucrările din Piaţa Gheorghe Domăşnean (sensul giratoriu de la AEM), pentru a urgenta realizarea lor, se vor institui anumite restricţii de circulaţie, respectiv se vor închide anumite artere de acces în sensul giratoriu, în perioada 6.12.2019-9.12.2019”, anunță Primăria Timișoara.

Din 6.12.2019, de la ora 7 dimineaţa, până în 7.12.2019, la ora 7 dimineaţa va fi închisă circulaţia pe relaţia Calea Buziaşului – bd. Liviu Rebreanu. Relaţia Calea Stan Vidrighin – Calea Buziaşului se va realiza prin ocolire pe drumul de legătură între Calea Stan Vidrighin-bd. Liviu Rebreanu, accesul în giraţie făcându-se de pe bd. Liviu Rebreanu.

Din 7.12.2019, de la ora 7 dimineaţa, până în 8.12.2019, ora 7 dimineaţa: intrarea/ieşirea din giraţie spre/dinspre str. Venus va fi închisă circulaţiei.

Relaţia Calea Buziaşului-bd. Liviu Rebreanu va fi închisă circulaţiei . Relaţia bd. Liviu Rebreanu- Calea Stan Vidrighin va fi închisă circulaţiei. Relaţia bd. Liviu Rebreanu-Calea Buziaşului se va realiza prin ocolire pe drumul de legătură între Calea Stan Vidrighin-bd. Liviu Rebreanu, accesul în giraţie făcându-se de pe Calea Stan Vidrighin.

Din 8.12.2019, de la ora 7 dimineaţa, până în 9.12.2019, ora 7 dimineaţa, intrarea/ieşirea din giraţie spre/dinspre str. Venus va fi închisă circulaţiei. Relaţia Calea Buziaşului- Calea Stan Vidrighin va fi închisă circulaţiei. Intrarea/ieşirea din giraţie spre/dinspre bd. Industriei va fi închisă circulaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ