Reșițenii au benzinărie nouă! Cu accesul e mai complicat…

969

Noua benzinărie a reșițenilor, din Triaj, a iscat nenumărate discuții, în special din partea iubitorilor de natură și spații verzi. Aceștia s-au luptat cât au putut dar tot degeaba. În ciuda protestelor, în fosta buclă de întoarcere a tramvaielor din Triaj a ”crescut” o mândrețe de benzinărie, spre satisfacția șoferilor din Reșița care au acum încă o posibilitate de alimentare a mașinilor din dotare.

Acum șoferii au constatat însă că accesul la noua investiție este cam anevoios și au început să reacționeze pe rețelele de socializare. ”Am văzut azi că și dacă avem benzinărie în Triaj, locuitorii de pe Ciprian Porumbescu, Iosif Velceanu și Ion Vidu nu putem alimenta și să ajungem acasă decât dacă mergem până la intersecția dirijată de la Intim. Deci încă un motiv de a nu alimenta de la ei. Acest fapt rezultă din marcajele efectuate în stație. Vii dinspre centru, alimentezi, ieși prin buclă și… via Intim. Poate un sens giratoriu la iesirea din buclă ar ajuta locatarii din zonă să nu facă zilnic cel puțin 2 km ocol când vin acasă dinspre centru. Cu această ocazie s-ar mai domoli și vitezomanii care se tamponau în linia dreaptă de la semaforul de lângă Curtea de Conturi pînă la pasaj” se plânge pe Facefebook un șofer nemulțumit din Reșița.

Foto: Purice Bujorel

2 COMENTARII

  1. Rusii au fost cu ideea de a face iesirile si intrarile la si de la benzinarie plus ca Primarul Ioan Popa a lasat constructorii sa faca benzinaria in ciuda ONG-urilor care luptau ptr acel spatiu verde,dar pRImrul oricum nu se putea opune constructiei benzinariei pentru a nu fi acuzat de abuz in serviciu etc

LĂSAȚI UN MESAJ