Reșița va beneficia de o investiție de top!

271

Primăria Reșița a anunțat astăzi numele investitorului german care va construi o fabrică în Parcul Industrial Valea Țerovei.

Este vorba despre EMZ – Hanauer GmbH, iar construcția fabricii de la Reșița va începe în martie, anul viitor, în vreme ce producția efectivă este planificată pentru toamna aceluiași an.

Noua filială va angaja până la 500 de oameni în etapa finală. Investiția de la Reșița, estimată la 4,5 milioane de euro în prima fază, va ajunge la 18 milioane de euro în final.

Firma fondată în anul 1948 dezvoltă și produce componente și sisteme pentru electrocasnice. Compania este unul din liderii pe piața globală pentru încuietori și senzori, cifra de afaceri a acesteia dublându-se în ultimii 10 ani. Pe lângă componenta de electrocasnice, EMZ oferă soluții logistice complete și pentru sectorul managementului deșeurilor, care este în plină ascensiune la momentul actual, informează reprezentanții Primăriei Reșița.

Sursa: http://www.radiotimisoara.ro/2021/11/02/investitie-de-18-milioane-de-euro-la-resita/?fbclid=IwAR2oRYtwzcBF5TPVRtp7wBQNl3ubamjDz98ZmjBBGRlmbm357Xj0nVYgrYQ

LĂSAȚI UN MESAJ