Reprezentanta unei comisii de votare, fotografiată în timp ce dormea în secție

199

Reprezentanta unei comisii de votare din judeţul Gorj a fost fotografiată de un alegător, duminică, în timp ce dormea într-o secţie din Târgu-Jiu. „Pentru 1.700 lei merită să dormi!”, este mesajul care însoţeşte postarea. „Doar nu doarme tot timpul, biata fată”, comentează un internaut.

Imaginile au fost postate pe Facebook cu mesajul „Pentru 1.700 lei merită să dormi!”.

Persoana care a surprins dormind reprezentanta comisiei de vot de la o secţie amenajată la Şcoala „Constantin Săvoiu” din Târgu-Jiu a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că tânăra nu s-a trezit din somn nici după ce a fost fotografiată.

„Dormea şi când am intrat, şi când am plecat, după ce am votat. Dormea profund. Colegul cu listele zâmbea când am făcut poza. E situaţia generalizată din ţară, bugetari plătiţi degeaba din taxele noastre. De aceea am pus şi poza, pare incredibil, era ora 13.00″, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, alegătorul care a postat fotografia pe Facebook.

„De unde scoateţi sumele astea, fraţilor ? 1700, 1800…La noi, un membru al comisiei primeşte 190 RON. Preşedintele şi locţiitorul au câte 380”, comentează postarea un utilizator. „190lei/zi, 5 zile pt turul 1, 3 zile pt turul 2, minim”, îi răspunde autorul postării, la care primul comentează: „Păi, doar nu doarme tot timpul, biata fată…”.

Reprezentanţii Biroului Electoral Judeţean Gorj au precizat că nu au primit nicio sesizare în acest sens.

În judeţul Gorj sunt amenajate 331 de secţii de votare, la care sunt înscrişi aproximativ 300.000 de alegători.
Sursa: Digi24

LĂSAȚI UN MESAJ