Replici acide între „deputatul agramat” şi „miliţianul pândar”

768

Deputatul PSD Cătălin Marian Rădulescu intenţionează să iniţieze un proiect legislativ pentru desfiinţarea radarelor formate din echipaje de poliţie.

„Voi iniţia imediat după Paşte, o iniţiativă legislativă de desfiinţare a radarelor formate din echipaje de Poliţie. M-am săturat şi cred că toţi românii s-au saturat de aceşti pândari, care în loc să aibă rol de prevenţie ca în orice stat civilizat şi european, stau ascunşi ca nişte şobolani, ca să dea amenzi şi să penalizeze românii, având salarii din banii noştrii ai românilor. Iar în fiecare săptămană auzim ştiri cum sunt reţinuţi , anchetaţi pentru mită, şpăgi şi abuzuri”, a scris deputatul PSD Cătălin Rădulescu pe Facebook.

Tot pe reţeaua de socializare a primit însă un răspuns usturător de un celebru reprezentant al „taberei adverse”, poliţistul scriitor Marian Godină. Acesta i-a răspuns deputatului, ironizându-l din cauza greşelilor gramaticale pe care le-a făcut şi sugerându-i să facă o lege care să interzică ocuparea funcţiei de deputat de către persoane agramate.

„Domnule deputat, sunt convins că o asemenea postare vă va aduce mulţi susţinători. Dar ce aţi spune dacă aţi iniţia o lege care să facă imposibilă ocuparea unei funcţii de deputat de către o persoană care scrie „paşte” cu „p” mic, „noştrii” cu doi „i” şi „nici-un” cu cratimă? Nu de alta, dar mie, miliţian pândar, care îmi iau salariul degeaba şi nu am „nici-un” rol, mi se pare ruşinos ca, în România, persoane care nu ştiu să scrie corect să poată iniţia legi. E <<decât>> o sugestie” a scris, pe Facebook, poliţistul Marian Godină.

Godină a publicat şi postarea deputatului în care sunt vizibile greşelile gramaticale.

catalin-radulescu-facebook

După ce poliţistul Marian Godină l-a ironizat pentru că nu cunoaşte limba română, deputatul PSD Cătălin Rădulescu şi-a şters postarea de pe Facebook în care anunţa că va iniţia o lege de desfiinţarea a echipajelor de poliţie de pe radare, prilej pentru Godină să-i sugereze şi „nişte scuze publice”.

„Domnul deputat a deziniţiat iniţiativa de a iniţia o iniţiativă de lege şi şi-a şters postarea. :)) Am ştiut eu de ce îi fac print screen. Domnule deputat, aşteptăm să aveţi iniţiativa de a iniţia nişte scuze publice. Sunt convins că aţi iniţia o iniţiativă frumoasă. :))”, a comentat Marian Godină, pe reţeaua de socializare.

Cătălin Rădulescu a primit în ultimii ani aproximativ 40 de sancţiuni pe legea circulaţiei, în trei situaţii fiind prins băut la volan şi alegându-se cu permisul suspendat. În 15 situaţii a primit sancţiuni pentru depăşirea vitezei legale, într-unul dintre cazuri alegându-se cu permisul suspendat. De asemenea, a fost prins de mai multe ori „conducând cu permisul necorespunzător”.

LĂSAȚI UN MESAJ