Replică la Consiliul Județean Timiș: Marian, fii bărbat, nu fetiță!…

413

Cel mai discutat și disputat subiect al zilei în ședința Consiliului Județean Timiș a fost cel al plecării consilierei Georgeta Rus de la PNL la PMP și dacă și cum va fi validat un nou consilier județean.
Consiliera-medic de la Becicherecu Mic a acuzat că în cazul demisiei sale din cadrul PNL nu s-a respectat procedura și, drept urmare, PNL nu poate solicita o înlocuire în cadrul Consiliului Județean Timiș, chiar dacă există o decizie a prefectului prin care s-a constatat încetarea mandatului Georgetei Rus.
Și asta deoarece Georgeta Rus a atacat în instanță decizia prefectului, iar până la soluționarea cauzei în instanță să se amâne înlocuirea.

PNL, condus de liderul Marian Constantin Vasile, fostul vicepreședinte al CJT și unul dintre oamenii de încredere al lui Nicolae Robu, a contraatacat în stilu-i caracteristic, adică foarte pe îndelete și apăsat, și a cerut o cât mai rapidă validare a următorului pe listă, Flaviu Iepan, nimeni altul decât fostul șofer al fostului președinte al CJT, Constantin Ostaficiuc.
Discuția a fost aprinsă, cu schimburi de replici, ironii și argumente de multe ori chiar amuzante, cum ar fi replica pe care la un moment dat Georgeta Rus l-a catalogat pe Marian Constantin Vasile: Marian, fii bărbat, nu fetiță!…

Până la urmă, la urma… ședinței, s-a trecut și la votul secret pentru validarea noului consilier județean propus de PNL în locul Georgetei Rus.
Fostul șofer și consilier al lui Constantin Ostaficiuc, însă, va trebui să mai aștepte până la viitoarea ședință a Consiliului Județean Timiș.
Dintre cei 32 de consilieri județeni care au răspuns la apelul ședinței la CJT au mai rămas la votat doar 27.
Și cu doar 10 voturi Pentru, 8 Împotrivă și 9 abțineri, Flaviu Iepan nu a adunat numărul suficient de voturi pentru validare…

LĂSAȚI UN MESAJ