Replică acidă a lui Nicolae Robu, la adresa celor care contestă noile trotuare din zona centrală: „Sunt niște penibili!”

  679

  Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a oferit, la Radio Timișoara, o replică tăioasă celor care au trimis municipalitatea în instanță pe tema noilor trotuare.

  Edilul a răspuns Direcției Județene de Cultură Timiș și celorlalte patru asociații profesionale de profil care au hotărât să trimită în instanță Primăria, după ce administrația locală nu a ținut cont de solicitarea acestora de a stopa lucrările de înlocuire ale trotuarelor din zona centrală.

  “Sunt niște penibili acești oameni, asta vreau să spun, și să le fie rușine. O să argumentez. Ei ce își închipuie? Că aceste trotuare au fost inventate de noi? Sunt poze făcute pe calculator în care aceste trotuare sunt plasate în Veneția, între canale și clădiri. Ăsta este cazul nostru? Eu las la aprecierea timișorenilor. În curând vor fi gata lucrările, numai bine pe 15 mai ne străduim ca cel puțin o bună parte dintre trotuare să fie gata și vor aprecia timișorenii. Eu văd ce îmi spun. Astea sunt proiectate de arhitecți, nu sunt făcute de cei ce le montează și nici de mine. Sunt făcute de arhitecți. Nu numai ei sunt arhitecți!”, a spus Nicolae Robu

  Mai multe instituții, printre care și Filiala Teritorială Timiș a Ordinului Arhitecţilor din România au depus o plângere penală împotriva Primăriei, motivând că noile trotuare de pe strada Martin Luther și bulevardul Revoluției nu sunt conforme cu zona istorică în care sunt realizate.

  1 COMENTARIU

  1. Adevarul este ca si Predescu cu acolitii lui sint de 1000 de ori mai penibili decat robu si ai sai din această poveste. Ori ce se face in Timișoara, apare acest neica nimeni, fost profesoras cu ora pe la mai multe scoli generale si emite pretentii de astronaut pt. Orice santier din oraș. Ma mir cum Robu nu l-a propus ministerului culturii sa il schimbe de la directia de cultura Timiș. Mare mirare….

  LĂSAȚI UN MESAJ