Repararea drumului Jamu Mare – Clopodia: a treia oară, cu noroc?!

82

Se lucrează în continuare pe drumul județean care leagă localitățile Jamu Mare de Clopodia. După ce autoritățile județene au refuzat de două ori să recepționeze lucrările, acum utilajele și muncitorii au ieșit din nou pe teren.

Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, speră că a treia oară va fi cu noroc. „Înapoi pe Drumul Județean dintre Jamu Mare și Clopodia – o lucrare pe care am refuzat s-o recepționăm și despre care v-am tot povestit!

Foto 1 – martie, 2021 – mă aflam într-o vizită de lucru în județ când consilierul local Lucian Marius Ababei de la Jamu Mare mi-a semnalat acest drum județean aflat încă în garanție. Am cerut atunci repararea lui în cel mai scurt timp, fără costuri din partea Consiliului Județean Timiș*. *ca atunci când ți se strică frigiderul, e în garanție, și ai vrea să ți se repare cât mai repede.

Foto 2 – începutul lui iulie, 2021 – am fost chemat la recepționarea lucrării. Un eșec pe care am refuzat răspicat să-l recepționez**. **ca atunci când frigiderul e stricat iar cei de la service nu fac decât să-ți schimbe freonul, dar nu verifică și compresorul.

Foto 3 – final de iulie, 2021 – utilajele s-au întors la treabă. Ca-n povești, sper ca cifra 3 să fie de bun augur”, a postat pe Facebook Moș.

Drumul are o lungime de 6 kilometri și toți trebuia reabilitați ca la carte. Însă imediat ce a fost turnat asfaltul au apărut fisuri și denivelări. Aceeași situație a fost întâmpinată și în trecut, în timpul fostei administrații județene.

LĂSAȚI UN MESAJ