Remiză mincinoasă în deplasarea de la Târgu Mureș

175

Timișoara ajunge la 11 puncte câștigate în play-out și rămâne în afara locurilor periculoase ale Ligii I. Violeții au ratat cât pentru 2 jocuri în deplasarea de la ASA Târgu Mureș, încheiată 0-0 sâmbătă după-amiaza.

În ciuda așteptărilor, ASA și ACS au oferit un joc atractiv și spectaculos, în care fazele de poartă au creat deliciul spectatorilor. Ambele echipe și-au creat ocazii însă execuțiile de la finalizare i-au trădat de fiecare dată. Novak a fost omul cel mai periculos pentru oaspeți pe parcursul primei reprize, fundașul croat încercând să găsească ținta în două rânduri din poziții foarte bune. La buturile adverse Straton a parat șutul din unghi al lui Nicoliță într-o primă repriză ce a avut ritm.

S-a jucat pe contre și în partea secundă. Niciuna dintre echipe nu a refuzat atacul  și situațiile de gol s-au succedat cu repeziciune la cele doup porți. În special ultimele 25 de minute au fost extrem de antrenante. Tot Novak a deschis seria ocaziilor timișorenilor, în minutul 71, cu un șut la colț respins de Papp. Răspunsul gazdelor a venit două minute mai târziu, Ciolacu a fost blocat de Straton.

Banca oaspeților a trăit periculos ultimele 15 minute pentru că Poli a avut ocazii uriașe în final. Popovici ratează complet reluarea din poziție excelentă în minutul 75, Drăghici trimite aiurea cu capul din fața porții, în minutul 83, iar șutul lui Mailat din careu este respins de Papp în minutul 87.

Partida de la Târgu Mureș a fost la un pas să se transforme într-un nou caz Grovazu – Botoșani. Brazilianul Pedro Henrique a fost înlocuit în minutul 63 pentru evoluția sa absentă și și-a exprimat nemulțumirea către banca lui Poli. Antrenorul Ionuț Popa s-a îndreptat furios către brazilian și fără intervenția staff-ului tehnic situația putea să degenereze.

S-a încheiat 0-0, o remiză mincinoasă pentru bănățeni care cu siguranță au fost echipa mai bună din acest joc, însă nu au reușit să înscrie. Până la urmă un punct care o ține pe trupa lui Ionuț Popa deasupra locurilor cu emoții cu 18 puncte. Mai important e faptul că ASA rămâne codașă cu 11 puncte.

ACS Poli: Straton – Străuț, Scutaru (46, Bocșan), Cânu, Novak – Artean, Soljic – Bărbuț, Croitoru, Popovici (76, Mailat) – Pedro Henrique (63, Drăghici).

LĂSAȚI UN MESAJ