Remiză la ultima aruncare! SCM Poli, punct în locul unde a caștigat Cupa

59

SCM Politehnica a terminat la egalitate ultimul meci din deplasare, disputat în sezonul regular. Bănățenii au remizat, 28 la 28, la Focșani, după ce Marjanovic a transformat, la ultima aruncare, o lovitură de la 7 metri.

Timișorenii au avut, după cum se așteptau, viața grea la Focșani, locul unde au cucerit Cupa României, în urmă cu aproape trei săptămâni. Moldovenii au fost în față, în prima parte, lucru concretizat și pe tabelă, la pauză, 15-12. La reluare, gazdele au accelerat și s-au distanțat la +4, însă violeții au revenit bine în joc, au egalat și au și condus. Cel puțin până în ultimele 10 minute, care au fost din nou de partea focșănenilor – care nu s-au desprins însă în niciun moment la mai mult de un gol distanță.

Lucru care i-a apăsat și în ultimele secunde, când Marjanovic a egalat la 28, la ultima fază, după o transformare „specialitatea casei”, de la 7 metri. Timișorenii rămân pe 7, cu o etapă înainte de finalul sezonului regular.

În ultima rundă, SCM Poli primește vizita celor de la CSM București, grupare care a remizat, în această seară, 22-22, cu HC Dobrogea Sud Constanța, care încheie astfel această parte a campionatului în postura de lider.

 

LĂSAȚI UN MESAJ