Regal de judo la Dumbrăviţa (video)

149

Ne mai despart doar două zile până când vom putea intra în contact direct cu competiţia ”JUDO și EDUCAȚIE pentru COPII, UN VIITOR prin JUDO” – un eveniment inițiat de ACS Judo Phoenix Timișoara în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protectia Copilului Timis, Consiliul Județean Timiș, Primăria Dumbrăvița, Consiliul Local Dumbrăvița, Poliția Locală Dumbrăvița. Organizatorii promit pentru sâmbătă de la orele 10,30, la Sala Polivalentă din comuna Dumbrăviţa o demonstrație de judo și participarea activă pe saltea, alături de medaliații clubului copiilor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protectia Copilului Timiș.

“Este un proiect care se va dezvolta la nivel de judeţ împreună cu Primăria Dumbrăviţa şi cu Direcţia Generală a Protecţiei Copilului, un proiect în care se implică şi Federeţia Română de Judo, datorită faptului că implică şi proiectul “Judo la sate”, noi la Dumbrăviţa suntem fruntaşi, proiectul se desfăşoară în parteneriat cu Primăria Dumbrăviţa. Campionii judokani vor face o demonstraţie alături de copii de la Centrul de zi Dumbrăviţa şi cei de la Protecţia Copilului cu tot felul de jocuri interactive , cu jocuri pe saltea, le vom oferi o masa, iar Primăria va oferi cadouri”, a spus Laurenţiu Jurcă, preşedinte club judo.

La Dumbrăviţa au mai existat astfele de evenimente , în primăvară a fost deschisă secţia de judo ACS Phoenix Timişoara, cu patru medaliaţi la nivel naţional.

“Am investit puţin în baza logistica de sport şi aici aş aminti, teren de fotbal acoperit , sala polivalentă, terenul de la şcoală cu gazon artificial. Am încercat să îndrumăm copiii mai mult spre sport, învăţământ şi sport , şi am creat mai multe scţii sportive: hambal, basket, şah, judo, fotbal, tenis de masă. Deschizând aceste secţii, am găsit şi mulţi copii dar şi părinţi ce îşi îndrumă copii spre sport, un lucru bun, decât în faţa tabletei sau a telefonului mobil. Avem câţiva copii talentaţi la Dumbrăviţa am făcut un contract de colaborare cu Laurenţiu Jurcă, de la ACS Phoenix judo Timişoara, care a început în februarie şi avem déjà campioni şi vicecampioni, şi vom continua colaborarea” a spus primarul Dumbrăviţei, Victor Malac.