Realitatea bate filmul! Maşina Poliţiei s-a ciocnit de SMURD la acelaşi accident

829

Eveniment rutier cum nimeni nu şi-a închipuit că s-ar putea petrece, în România! O maşină a Poliţiei şi o ambulanţă SMURD, care interveneau la acelaşi accident, au reuşit performanţa să intre una în alta.

O autospecială a Poliţiei Judeţene Vâlcea s-a ciocnit, marţi dimineaţă, cu o ambulanţă SMURD a ISU Vâlcea, autosanitara întorcându-se de la un accident, iar poliţiştii îndreptându-se spre locul coliziunii pentru a face cercetări! Aşa că în loc de un accident au avut două!

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vâlcea, Alina Teodorescu, a declarat, pentru news.ro, că impactul dintre maşina de Poliţie şi ambulanţa SMURD a avut loc atunci când cele două autospeciale au intervenit la locul unui accident produs în localitatea Ţuţuleşti.

După ce la numărul de urgenţă 112 a fost anunţat un accident cu două autovehicule şi o persoană rănită, ambulanţa SMURD a plecat dinspre Brezoi către Ţuţuleşti, iar echipajul de poliţie a plecat de la Călimăneşti spre locul accidentului.

Echipajul medical a ajuns la locul accidentului înaintea Poliţiei, însă persoana rănită a refuzat transportul la spital. În aceste condiţii, ambulanţa a plecat, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu maşina de poliţie care, având semnalele acustice şi luminoase pornite, depăşea pe contrasens coloana de maşini formată pe drum, întrucât traficul rutier era complet blocat.

Accidentul de după accident a avut loc într-o curbă lipsită de vizibilitate şi s-a soldat, din fericire, doar cu pagube materiale.

LĂSAȚI UN MESAJ