Razii pe străzi, după ora 22:00. Zeci de persoane controlate FOTO-VIDEO

135

 

Noaptea trecută a fost una grea pentru polițiștii si jandarmii din vestul țării. În Timiș, Arad și Cara-Severin, forțele de ordine au ieșit pe străzi pentru a se asigura că nimeni nu a ieșit din casă fără un motiv întemeiat, după ora 22:00.
Zeci de echipaje au patrulat pe arterele din marile oașe și au oprit orice trecător sau șofer. Le-au cerut să prezinte declarația pe propria răspundere sau adeveința de la angajator care să ateste că merg spre muncă.
”Pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, legitimația de serviciu, adeverința eliberată de angajator sau o declarație pe propria răspundere.

Pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, o declarație pe propria răspundere, completată în prealabil.

Declarația pe propria răspundere trebuie să cuprindă numele și prenumele, data nașterii, adresa locuinței/ gospodăriei/locului activității profesionale, motivul deplasării, data completării și semnătura”, transmis autoritățile.

În Arad, peste 20 de persoane au fost amendate.

”În urma activităților desfășurate azi-noapte de echipajele de polițiști, jandarmi și polițiști locali, au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale conform Ordonanței Militare nr. 2, în valoare totală de 4,700 de lei”, ne-a transmis IPJ Arad.
De asemenea, echipaje de jandarmi, polițiști și polițiști locali au anunțat prin portavoce în timpul patrulărilor măsurile ce trebuie respectate în timpul stării de urgență, perioadă în carre este în vigoare ordonanța militară.

LĂSAȚI UN MESAJ