Razie pe străzile Timișoarei! Ce au ,,capturat” oamenii legii, într-o acțiune fulger!

973
Doar de câteva ore au avut nevoie poliţiştii timişoreni pentru a identifica aproape 200 de persoane predispuse la infracţiuni. Oamenii legii din Timiș au organizat o razie pentru a asigura ordinea publică.
În patrulările lor, poliţiştii au surprins tot felul de fapte care au perturbat liniştea timişorenilor. Amenzile au curs pe bandă rulană.
“Efectivele au acţionat pentru depistarea, identificarea, verificarea și luarea în evidenţă a persoanelor care provin din mediul celor fără adăpost, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă. Au fost conduse la sediu, legitimate și luate în evidență peste 174 de persoane, au fost controlate peste 100 de autoturisme și verificați 12 agenți de pază”, transmit poliţiştii.

Razia s-a lăsat cu 87 de sancţiuni contravenţionale, pentru nerespectarea normelor rutiere, pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială şi pentru paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor. Valoarea totală a sancţiunilor este de 26.670 de lei. Au fost reținute 2 certificate de înmatriculare și constatate 10 infracțiuni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.