Razie in Timiș: sute de amenzi într-o singură noapte

187

Polițiștii timișeni au organizat o razie de amploare, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Cum finalul de săptămâna înseamnă începutul distracției, oamenii legii au vrut să se asigure că șoferii conduc prudent și nu consumă alcool, dar și că petrecăreții respectă ordinea publică.

„Efectivele au acţionat pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice. Au fost legitimate peste 1020 de persoane şi verificate peste 820 de autovehicule, fiind confiscate bunuri in valoare de 7.000 de lei”, spun oamenii legii.

Razia a început la ora 9 și a durat pană după ora 3. În acest timp, sute de persoane au fost amendate. „În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 401 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere, 4 pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 şi 1 la Legea 12/1990.

De asemenea, au fost retrase 13 certificate de înmatriculare. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 83.125 de lei”, au mai transmis polițiștii.

Totodată, în urma activităților desfășurate au fost depistate 21 infracțiuni flagrante.

Polițiștii de la Sânnicolau Mare au avut și eu treaba. Au oprit pe drum o mașină, la ieșire din Tomnatic spre Gottlob, și când i-au legitimat pe cei doi tineri aflați în autoturism, oamenii legii au observat că aceștia nu sunt coerenţi și puteau fi drogați.

„S-a procedat la verificarea autoturismului, ocazie cu care polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 13 pliculeţe ce conţineau plante uscate mărunțite de culoare verde, 1 bong, un grinder şi 2 cuţite care au fost înaintate către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate”, aflăm de la poliţişti.

 

LĂSAȚI UN MESAJ