Razie în pieţele, târgurile și oboarele Timișoarei. Tot ce nu-i marcă înregistrată se confiscă!

637

Polițiștii au constatat 13 infracțiuni și au aplicat 195 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 70.000 de lei, în urma unei acțiuni organizate în weekendul care tocmai s-a sfârșit, pe raza județului Timiș, în pieţe, târguri și oboare.

În perioada 23-25 septembrie a.c., aproape 200 de poliţişti de ordine publică, de la rutieră, de investigare a criminalităţii economice şi de la transporturi au acționat, pe raza județului Timiș, în pieţe, târguri, oboare şi în zonele adiacente acestora.
În cadrul acțiunilor, au fost efectuate 46 de controale, dintre care 29 la societăți comerciale și 17 în piețe și în târguri/oboare.
De asemenea, au fost constituite 15 filtre rutiere, fiind verificate aproape 200 de autovehicule.

piete-targuri-oboare-1În urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat 13 infracţiuni și au aplicat 195 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproape 70.000 de lei, dintre care 31 la Legea nr. 61/1991privind normele de conviețuire socială și ordinea și liniștea publică și 63 la Legea nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

De asemenea, au fost ridicate în vederea confiscării sau indisponibilizate bunuri în valoare totală de aproape 33.000 lei.
Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi, în urma cărora au aplicat 81 de sancțiuni contravenționale.
Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 2 permise de conducere şi au retras 4 certificate de înmatriculare.

Printre sancționați, polițiștii au depistat și cinci persoane, cu vârste între 26 și 61 de ani, în timp ce ofereau spre vânzare articole de îmbrăcăminte purtând o marca identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

LĂSAȚI UN MESAJ