Razie dură a poliției în Complexul Studențesc! Ce-au descoperit acolo oamenii Legii

151

Complexul Studențesc din Timișoara a fost luat la puricat de polițiștii locali. Pe tot parcursul anului, agenții au patrulat mereu pe aleile din campus și au împărțit peste 1.600 de amenzi. Cele mai multe pentru parcări neregulamentare.

”De la începutul acestui an au fost aplicate în perimetrul Campusului Universitar un număr total de 1659 sancțiuni contravenționale, cele mai multe fiind pe linie rutiera – 562, pentru parcări neregulamentare, dar și la Legea 61/1991 republicată – 455, pentru fapte precum consum de alcool pe domeniul public, tulburarea liniștii publice, provocare de scandal. De asemenea, au mai fost aplicate sancțiuni pentru abandonare de deșeuri și la societățile comerciale care nu au respectat regulile de comerț”, aflăm din raportul Poliției Locale.

De la începutul anului, în perimetrul respectiv au fost constatate mai multe cazuri de persoane depistate consumând substanțe interzise, din categoria etnobotanicelor, dar și grupuri de migranți care se aflau în Complexul Studențesc, în aceste situații cei în cauză fiind predați pentru continuarea cercetărilor Poliției Județului Timiș.

”Trebuie menționat faptul că nu neapărat studenții sunt depistați în situații de încălcare a normelor legale, ci și alte persoane care trec prin Campus, zona fiind una extrem de frecventată, atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte. Așadar, polițiștii locali atrag atenția celor care tranzitează Campusul Universitar sau care locuiesc aici să respecte normele de conviețuire socială, precum și regulile privind oprirea și staționarea autovehiculelor și pe cele referitoare la abandonarea de deșeuri pentru a evita astfel sancționarea de către polițiștii locali, dar și pentru a-i respecta astfel pe tinerii care vin la Timișoara să învețe”, transmit oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ