Razie de amploare în Arad

82

Razie de amploare, sâmbătă noaptea, în Arad. Polițiștii i-au căutat pe cerșetori și pe cei care consuma substanțe interzise pe domeniul public.

„În această acțiune, organizată și desfășurată de Poliția Municipiului Arad, au fost angrenați 29 de polițiști, sprijiniți de efective din cadrul I.J.J. Arad și Poliția Locală Arad, respectiv 6 jandarmi și 6 polițiști locali.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale conform Legii 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în valoare de 12.100 lei.
25 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate conform O.U.G. 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice, în valoare totală de 9.570 de lei.
De asemenea, a fost constatată o infracțiune de conducere sub influența alcoolului (ex: în urma testării cu aparatul alcooltest a unui arădean de 37 de ani, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,42 mg./l. alcool pur în aerul expirat), fiind verificate în total 115 autovehicule și testate cu aparatul alcooltest 60 de persoane.
Tot cu această ocazie, au fost reținute 4 permise de conducere, 1 certificat de înmatriculare și o pereche de plăcuțe cu numere de înmatriculare” a transmis IPJ Arad.

În cadrul acțiunii au fost legitimate, în total, 152 de persoane și controlate 7 localuri publice.
Totodată, polițiștii au intervenit la 9 apeluri primite prin S.N.U.A.U. 112.

Aceste acțiuni vor continua și în perioada următoare și ori de câte ori impune dinamica operativă, pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică.

LĂSAȚI UN MESAJ