Războiul din PMP Timiș continuă! Cum sunt terfeliți PMP-iștii care n-au fost de acord cu schimbarea conducerii filialei?

290

”Ca urmare a informațiilor mincinoase și manipulatoare, apărute într-un cotidian online, zilele trecute, mă văd nevoit să fac unele precizări. Înainte de toate, trebuie remarcată forțarea alăturării numelui meu, Fedor Mașnița – consilier local în Lugoj, de cel al vicepreședintelui Consiliului Județean Timiș, Roxana Iliescu. De aici rezultă clar că se încearcă discreditarea doamnei Iliescu, care recent a fost victima unui complot în urma căruia a fost forțată să demisioneze din funcția de președinte al organizației PMP Timiș”, transmite consilierul.

”Articolul cu titlul „EXPLOZIV! Consilier local al PMP din Lugoj acuzat de o țeapă salarială de peste 50.000 de euro, după ce firma sa a renovat un hotel în Italia! Afaceristul a fost promovat pe lângă Traian Basescu de către fosta președintă a PMP Timiș” fost publicat la scurt timp de la momentul în care am refuzat să mă alătur grupării care dorea înlăturarea doamnei Roxana Iliescu. Mă întreb de ce aceste informații au apărut abia acum, după doi ani de la așa-zisa „țeapă””

”Vă prezint mai jos, argumentele însoțite de dovezi, care demonstrează că povestea este un fals ordinar și este menită să mă discrediteze și să aducă prejudicii de imagine vicepreședintelui CJT, Roxana Iliescu”.
– Coman Mihai a primit, pentru perioada în care s-a derulat contractul din Italia (19 ianuarie 2015 – 25 februarie 2015), suma integrală (4.245 de lei), conform statelor de plată atașate.
– Pe numele lui Ștefan Daniel, care susține de asemenea că nu și-a primit toate drepturile salariale, a fost instituită poprire, ca urmare a neachitării unui credit (aveți atașată dispoziția executorului judecătoresc).
– Prună Marian și-a primit la fel ca și ceilalți angajați, salariul pentru munca depusă în Italia. La scurt timp de la întoarcerea în țară, a părăsit locul de muncă fără să își facă fișa de lichidare, cu mai multe scule și utilaje, a căror valoare depășește 2.000 de lei. Probabil de asta a și renunțat la restul de plată de 599 de lei.
– În articolul de presă amintit apare informația conform căreia mi-aș fi cumpărat o mașină de lux, la finalizarea lucrării din Italia. Atașez contractul de vânzare – cumpărare a autoturismului, încheiat la data de 12.01.2015, așadar înainte de demararea lucrărilor din Peninsulă, nicidecum după terminarea lor.
– O altă minciună grosolană este cea legată de renovarea uzinei de apă de la Hitiaș. FALS. Societatea Rofeli Construct SRL nu a avut nicio legătură cu această lucrare, situație care poate fi verificată foarte ușor.

Dat fiind că există dovezi care demonstrează că articolul de presă la care am făcut referire este unul complet fals, nu pot să nu întreb retoric: „La comanda cui au fost publicate aceste minciuni grosolane?”, „Ce interese au acești indivizi meschini care fabrică povești, doar pentru a-și discredita colegii care la un moment dat nu au fost de acord cu ei?”declară Mașnița Fedor, consilier local Lugoj

LĂSAȚI UN MESAJ