Răsturnare de situație! Gigi Becali, guvernatorul brandului ”Părintele Arsenie Boca”

505

Andor Sandor, reprezentant legal al ADDITIONAL WORLDWIDE CARE SERVICES LTD, firma care a înregistrat marca ”Arsenie Boca”, și de la care arădeanul Daniel Gheorghe a cumpărat licența, a remis un comunicat prin care anunță că se află în negocieri cu Gigi Becali pentru a-i preda acestuia dreptul de a fi „guvernatorul mărcii”.

Redăm comunicatul remis de Newsteam.ro

”NEGOCIEREA BRANDULUI ARSENIE BOCA CU GUVERNATORUL BECALI, IN VIZIUNEA LUI ANDOR SANDOR

Aparitiile media din ultima perioada, ma determina ca eu, ANDOR SANDOR, in calitate de reprezentant legal al ADDITIONAL WORLDWIDE CARE SERVICES LTD, sa-mi exprim gratitudinea fata de voi toti, care reprezentati mass media in Romania. In lipsa profesionalismului si entuziasmului pe care l-ati manifestat in vederea cunoasterii tututor aspectelor care privesc inregistrarea brandului Parintele Arsenie Boca la nivel european, intelegerea acestuia ar fi fost irealizabila intr-un timp atat de scurt si cu efecte atat de vaste pe intreg teritoriul romanesc.

In ultimele doua zile a fost raspandita in presa o posibila legatura a domnului Gigi Becali cu marca inregistrata la nivel european Parintele Arsenie Boca. Subsemnatul ANDOR SANDOR, in calitate de reprezentant al ADDITIONAL WORLDWIDE CARE SERVICES LTD sunt in deplina convingere cand afirm ca domnul George Becali este un roman demn de amploarea si complexitatea preluarii si continuarii drumului Parintelui Arsenie Boca in Romania. Actele sale de filantropie sunt pure marturii ale iubirii dezinteresate fata de semenii lui romani, pe care si-o manifesta neincetat. Va asigur ca rezultatul negocierilor care sunt purtate la aceasta ora va vor fi comunicate in scurt timp, iar prin bunavointa lui Dumnezeu si cu sprijinul poporului roman, GEORGE BECALI SA FIE GUVERNATORUL BRANDULUI PARINTELE ARSENIE BOCA.”

1 COMENTARIU

 1. Totul este o escrocherie. Nu exista nici o marca inregistrata Parintele Arsenie Boca.

  Omul de afaceri Daniel Gheorghe si cabinetul de avocatura Buzea Lucian pot fi trasi la raspundere pentru inselaciune si inducere in eroare a organelor statului si comerciantilor.

  Iata dovada aici, in premiera, certificatele marcilor si desenului protejat, ca sa se vada pentru ce ofera protectie.

  http://www.aradon.ro/avocat-aradean-marca-arsenie-boca-o-escrocherie/2042167

  https://parintelearsenieboca1989.wordpress.com/2018/05/30/the-journey-begins/

  015760382 015760382_detaliat

  015773997 015773997_detaliat

  016722712 016722712_detaliat

  003564582-0001

LĂSAȚI UN MESAJ