Răsturnare de situație! Ce s-a întâmplat cu femeia răpită în vestul țării

305

Femeia despre care s-a crezut că a fost răpită din centrul Aradului a fost luată, de fapt, de familie, pentru că i s-ar fi făcut rău pe stradă, aceasta nefiind victima unei infracţiuni, au stabilit, miercuri, după audierea mai multor persoane, poliţiştii arădeni.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, Lorena Radu, a declarat, miercuri, că în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că femeia despre care mai mulţi martori susţineau că a fost răpită din centrul oraşului Arad, în urmă cu două zile, nu a fost victima vreunei infracţiuni.

“În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, s-a stabilit că la data 6 august, între două femei care se deplasau pedestru pe o stradă din municipiul Arad ar fi avut loc o altercaţie verbală, în urma căreia una dintre acestea s-ar fi simţit rău, solicitând ajutor. Din extinderea cercetărilor a reieşit că un membru al familiei celei care solicita ajutor, care conducea un autovehicul pe aceeaşi stradă, a oprit în dreptul femeii şi, împreună cu alţi doi pasageri, au urcat femeia în autoturism. Din administrarea tuturor probelor a mai reieşit că femeia nu a fost victima vreunei infracţiuni”, a afirmat Lorena Radu.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, mai mulţi trecători care se aflau în centrul Aradului, luni, au sunat la 112 pentru a sesiza faptul că o femeie a fost răpită.

Martorii le-au povestit poliţiştilor că o dubiţă în care se aflau mai multe persoane a oprit lângă o femeie care se afla pe trotuar, pe Calea Iuliu Maniu. Aceştia s-au năpustit asupra femeii şi au urcat-o cu forţa în autovehicul. Femeia ar fi încercat să se opună şi ar fi strigat după ajutor. Poliţia a instituit filtre la intrarea şi ieşirea din oraşul Arad, pentru identificarea maşinii.

Miercuri dimineaţa, poliţiştii comunei Vinga au depistat şi oprit în trafic dubiţa care ar fi fost utilizată, în urmă cu două zile, pentru răpirea femeii. Persoanele identificate au fost conduse la sediul IPJ Arad, pentru a fi audiate.

sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ