Răpită din casa părinților de fostul soț, după ce acesta aflase că femeia are o nouă relație

71

O tânără de 21 de ani din comuna doljeană Cerăt a fost luată cu forţa din casa părinților de fostul soţ, părinții victimei reclamând răpirea la 112. Fata a susținut că a fost bătută și amenințată cu moartea.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, incidentul a avut loc în cursul zilei de joi, când fostul soţ al fetei de 21 de ani ar fi intrat în casa socrilor cu forţa, după ce a aflat femeia a revenit acasă.

Între cei doi foşti soţi ar fi avut loc o discuţie despre cei doi copii pe care îi au împreună, apoi lucrurile au degenerat, întrucât aceasta i-a spus că are o relație cu un bărbat din Constanța. Atunci, bărbatul, cu sprijinul fratelui său, a luat-o pe tânără cu forţa, a urcat-o în maşină şi au plecat împreună într-o direcţie necunoscută.

Părinții fetei au sunat la 112 și au reclamat că fiica lor a fost răpită de fostul soț.

Polițiștii i-au găsit la scurt timp acasă, în comuna Calopăr. Aici, femeia luată cu forța a spus că a fost sechestrată, bătută și amenințată cu moartea.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru violare de domiciliu, amenințare, lovirea sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal. Cei doi frați, respectiv fostul soț al femeii, în vârstă de 33 de ani, și fostul cumnat, în vârstă de35 de ani, au fost reținuți.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ