Rampă de deșeuri în inima Timișoarei, lângă Castelul Huniade

59

O nouă rampă clandestină de deșeuri a fost descoperită de polițiștii locali din Timișoara. Aceasta s-a format chiar în centrul orașului, lângă Castelul Huniade.

Gunoaiele au fost depozitate de două firme care au fost amendate de oamenii legii cu sancțiunea maximă de 2.500 de lei, fiecare. Mai mult, una dintre societăți încasează a doua amendă pentru abandonarea deșeurilor pe domeniul public.

”Dacă în urmă cu aproximativ o lună reprezentanții a două firme au fost sancționați deoarece au depozitat deșeuri vizavi de Cinema Studio, aflat foarte aproape de Piața Victoriei, iar două persoane fizice care locuiesc în zonă au fost depistate în aceeași situație, în cursul zilei de ieri s-a constatat că în locația respectivă s-a format din nou o rampă, ca urmare a depozitării de deșeuri de către angajații a două societăți comerciale, una de alimentație publică și alta de telefonie mobilă”, transmite Poliția Locală Timișoara.

Cetățenii pot sesiza în continuare nereguli privind abandonarea deșeurilor la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau pe adresa de email contact@politialoctm.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ