Răfuială cu bâtele și blocaje în trafic, în timpul unei reglări de conturi. Unde s-au petrecut scenele violente

559

Scene violente şi reglări de conturi în zona centrală a Oraviţei. Doi bărbați au fost introduși în arest după ce au făcut scandal în faţa gării din oraş. Aceştia au blocat accesul unei alte maşini şi au lovit cu bâtele parbrizul autoturismului, respectiv pe pasagerii acestuia, spune comisarul şef Dinu Nicorici de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

„Din verificările efectuate de polițiști a rezultat faptul că un autoturism care se deplasa din direcția gară către sediul poliției de frontieră a pătruns pe contrasens și a blocat un alt autoturism care se deplasa regulamentar. Din primul autoturism au coborât doi bărbați, care au fost identificați ulterior, unul de 44 de ani, altul de 22 de ani, ambii cu domiciliul în orașul Oravița, care au procedat la lovirea cu o bâtă a parbrizului autovehiculului ce se deplasa regulamentar și la lovirea pasagerului din acesta. În autoturismul care se deplasa regulamentar se aflau doi bărbați, unul de 54 de ani cu domiciliul în comuna Ciuchici, al doilea de 47 de ani, cu domiciliul în Oravița. Cei doi au ripostat loviturilor primite și au aplicat la rândul lor lovituri”.

Cei doi agresori au fost reţinuţi preventiv pentru 24 de ore. Ei sunt cercetaţi penal pentru împiedecarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, port fără drept de obiecte periculoase, distrugere, lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Cei doi se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului, urmând să fie prezentați judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a mai spus Dinu Nicorici.

sursa: radiotimisoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ