Radu Mazăre a fost arestat în Madagascar

291

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre, condamnat în urmă cu 5 zile la 9 ani şi 10 luni de închisoare, în dosarul Polaris, a fost reţinut în Madagascar, potrivit unor surse judiciare.

Decizia în dosarul Polaris nu este definitivă, dar Radu Mazăre mai are o condamnare de 9 ani în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Mamaia, această decizie fiind definitivă.

Radu Mazăre se afla de aproape un an şi jumătate în Madagascar, însă autorităţile au hotărât arestarea lui abia acum. Operaţiunea a fost una organizată de Interpol.

România nu are un acord de cooperare cu Madagascar, însă o cerere de extrădare ar putea fi acceptată în baza unei înţelegeri punctuale. Radu Mazăre va fi ţinut în arestul poliţiei din Madagascar 6 zile, timp în care ministerul Justiţiei trebuie să pregătească actele necesare.

Fostul primar al Constanţei a fost condamnat la 9 ani de închisoare, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Mamaia, decizia fiind definitivă. El a mai primit o condamnare, în urmă cu 5 zile, la 9 ani şi 10 luni de închisoare, în dosarul Polaris, însă decizia nu este definitivă.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ