Putin avertizează SUA să pună capăt tensiunilor acumulate în relația cu Rusia sau „vor exista consecințe”. VIDEO

501

Pe site-ul web al grupului Express a fost publicat un articol care conține și un video, în care Președintele Rusiei Vladimir Putin a emis o amenințarea de rău augur, după ce tensiunile dintre Occident și #Rusia au crescut la cel mai înalt nivel după atacurile forțelor aeriene rusești în Siria.

În clipul filmat în cadrul unei conferințe de presă din Rusia, Putin a afirmat că #SUA și-a ales ca ținte Rusia și Iranul „pentru a distrage atenția alegătorilor de la problemele țării”, prin crearea „unui inamic care să unească națiunea împotriva lui”. El a spus: „Să pui în pericol relațiile ruso-americane, în scopul de a obține puncte favorabile pe plan intern, consider că este un lucru dăunător și contraproductiv. Nu mai este amuzant. Dacă cineva acolo vrea o confruntare … acest fapt nu este alegerea noastră, dar acest lucru înseamnă că vor exista probleme”.

Videoclipul îngrijorător a adunat deja peste 1,3 milioane de vizualizări, existând temeri că acest lucru ar putea escalada către un conflict armat între cele două superputeri. Putin a urmărit cursa prezidențială din SUA și a criticat-o pe Hillary Clinton pentru atitudinea „foarte agresivă” față de Rusia. El a spus: „Doamna Clinton a ales sa ia o atitudine foarte agresivă împotriva țării noastre, împotriva Rusiei. De cealaltă parte, Donald Trump solicită o cooperare, cel puțin atunci când vine vorba de lupta internațională împotriva teroriștilor”.

În altă ordine de idei, Putin a mai adăugat faptul că salută pe toți cei care doresc să coopereze cu Rusia și consideră greșit faptul că o națiune ar trebui să fie în conflict cu o altă națiune, deoarece acest lucru ar crea amenințări deschise pentru întreaga lume. El a întrebat retoric: „Va dori doamna Clinton să ofere amenințări dure împotriva Rusiei și dacă ea va deveni președinte? Sau, își va corecta poziția împotriva noastră?”.

http://ro.blastingnews.com/international/2016/10/video-putin-o-someaza-pe-hillary-clinton-sa-nu-critice-rusia-sau-vor-exista-consecin-e-001208655.html

LĂSAȚI UN MESAJ