PSD Timiș, umilit de Dragnea ! Cine l-a înlocuit pe Grindeanu în fruntea organizației !

4321

Demiterea lui Sorin Grindeanu din funcția de premier, prin moțiune de cenzură, a fost urmată, inevitabil, și de excluderea acestuia de la șefia filialei PSD Timiș.

În locul lui a fost numit coordonator al organizației Petru Andea, un fost activist PCR.

Acesta urmează să își preia atribuțiunile începând cu data de 31 iulie.

Fost deputat PSD timp de trei mandate, în perioada 2000-2008 și 2012-2015, Petru Andea (67 de ani) a fost președintele Uniunii Asociațiilor Studenților Comuniști din România (UASCR) pe Centrul Universitar Timișoara, secretar al Comitetului de partid pe CUT, iar până în septembrie 1989 a fost secretar al Comitetului de partid la Politehnică. Andea este profesor universitar la Politehnică și a fost decanul Facultății de Electrotehnică şi Electroenergetică a UPT. În primăvară a fost numit secretar de stat în Ministerul Educației.

”Organizația PSD Timiș este o organizație puternică, lucru dovedit în alegeri, fie că le place, fie că nu le place colegilor de la București și unită. Coordonarea PSD Timiș de la Arad mi se pare cel puțin ciudată în condițiile în care PSD Arad este cea mai slabă organizație din țară. Astea sunt deciziile Bucureștiului pentru PSD Timiș. Mai multe nu vreau să comentez acum. Sunt cu copiii în concediu”, a fost reacția lui Grindeanu.

Filiala Timiș va fi supravegheată și de președintele filialei Arad, Dorel Căprar.

2 COMENTARII

  1. ce se asteapta de la psd oameni noi?aiurea la baza toti sant niste fosti sau crescuti de fosti si impinsi in fata .exemplu clasic popa securistu ilie sarbu si semioltenul grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ