PSD strigă „PANICĂ!” în administrația Robu. Responsabilitatea și asumarea …termeni noi pentru Nicolae Robu

186

Conducerea Partidului Social Democrat din oraș, așa cum este firesc, nu stă nepăsătoare la unele fricțiuni ce au loc în aceste zile referitor la activitatea de administrarea a orașului. Nici activitatea primarului nu scapă de monitorizarea atentă a celor ce se află în opoziți față de dânsul. Dacă venit iarna pe nepregătite pesediștii atrag atenția și celor ce nu au observat acest lucru.
”Afară ninge liniștit, dar întregul oraș este în haos și iarna ne-a luat pe nepregătite în martie (!). Avertizările condițiilor meteorologice au fost intens mediatizate cu zile bune înainte, și chiarcondițiile meteorologice au fost mai „blânde” față de cele preconizate.
Este firesc ca, oriunde în lume, să se circule în condiții de iarnă atunci când condițiile meteo afectează circulația, dar, autoritățile locale trebuie ca permanent și eficient să acționeze pentru fluidizarea traficului. Am putea înțelege obiectiv că atunci când sunt ninsori abundente traficul să fie perturbat într-o anumită măsură. Dar, după 7 ani (!) de mandat să cauți vinovați în administrațiile PMT anterioare dovedește o totală lipsă de responsabilitate și până la urmă de caracter.
Mai credea cineva că primarul Nicolae Robu va fi în mijlocul evenimentelor și va coordona atent acțiunile de deszăpezirile la fel cum NU a făcut nici iarna trecută? Primarul Nicolae Robu ne-a comunicat pe Facebook că dânsul discută în „cercuri elevate” la Viena despre orașe inteligente, și astfel, înțelegem că dânsul nu mai are timp să rezolve problemele mărunte, cum ar fi zăpada de pe străzile orașului Timișoara. Însă cu mult tupeu, ne transmite mesaje pe rețele de socializare prin care aruncă vina pe administrația anterioară. Îi reamintim domnului Robu că este primar din 2012 și nicidecum nu trece acum, în 2018, prin prima iarnă cu zăpadă în Timișoara.
„Moștenirea grea” nu este o scuză! Nu se poate ascunde cu Vasile în mașină, să ne vorbească despre concerte rock grandioase și să se facă… că plouă, când afară ninge!
Ce ar trebui să facem noi, cetățenii, ce trebuie să facă reprezentanții mass-media? Să stăm cuminți până în 2030 și să nu facem nicio critică, așteptând linia de metrou care ne va da posibilitatea să circulăm subteran pentru a nu ne afecta zăpada de pe carosabilul suprateran?!
Iată că, pe lângă multele probleme nerezolvate pe care le are Timișoara și în primul rând sistemul de management al traficului (semaforizarea)… mai are și trafic îngreunat sau blocat pe străzile pline cu zăpadă.
Domnule Primar luați imediat MĂSURI!
Lăsați baladele cântate la chitară pentru sezonul de VARĂ!
Timișorenii așteaptă să le cereți să vă SCUZE pentru ceea ce le oferiți, sau mai bine zis nu le oferiți!” semnează PSD Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ