PSD se opune majorărilor impozitelor şi gigacaloriei

65

Cum marirea prețului la energie dar și a impozitelor incită spiritele pe plan local nici pliticienii timișeni nu scapă ocazi să-și arunce săgeți. Unii ar vrea să crească acete biruri iar alții, pentru a poza în apărătorii populației, se opun cu vehemență.

Președintele PSD Timișoara, Mihai Ritivoiu, în numele formațiunii sale contestă aceste măriri ce ar pune din nou paie pe foc în contrele din Consiliul Local.

„Coaliția USR-PNL le pregăteşte timișorenilor două lovituri financiare crunte. La şedința de plen a Consiliului Local de mâine există două proiecte care, dacă vor fi aprobate, vor lovi o mare parte a populației oraşului. Este vorba despre proiectul de hotărâre privind taxele şi impozitele locale pe anul 2022, care prevede majorări de până la trei ori mai mari pentru anumite categorii, şi despre proiectul de hotărâre privind noul preț al gigacaloriei în Timişoara.

PSD nu va vota nicio majorare de taxe şi impozite pentru anul 2022, ci va propune amendamente de diminuarea acestora.

Dacă aceste majorări fi aprobate, acest lucru se va realiza cu complicitatea PNL! Degeaba preşedintele Alin Nica susține că liberalii nu vor susține nici un fel de scumpiri, în condițiile în care un consilier PNL votează cu USR şi le asigură întotdeauna majoritatea în plen!

Nici noul preț la gigacalorie nu va fi acceptat de PSD, pentru că este inadmisibil să măreşti facturile pentru populația dependentă de Colterm pentru a acoperi amenda de 21 de milioane de euro şi managementul dezastruos al societății de termoficare!”

LĂSAȚI UN MESAJ