PSD s-a hotărât să scoată oamenii în stradă! Cel mai probabil, săptămâna viitoare

456

Liviu Dragnea spunea recent că PSD nu va organiza mitinguri de susţinere a Guvernului întrucât scoaterea în stradă a unui milion de oameni „ar fi o luptă între români”. În replică, ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, spune că aici se desparte în opinii de președintele PSD și a venit timpul „să vorbim”.

„Eu cred ca ar trebui sa organizam și noi un miting! Noi, „ciuma rosie”, care aplicam cel mai bun program de guvernare de pana acum. Pentru ca aici ma despart în opinii de Liviu Dragnea. A venit momentul sa vorbim și noi! Cred ca trebuie sa ieșim în strada!”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

” „Abrogați și apoi plecați!” Mesajul zilei… Asa cum intuiam, nu ordonanța e problema sau, mai bine zis, nu faptul ca nu am știut sa o explicam. Ci ca tehnocratii, care sunt toți la miting, vor sa revină la Palatul Victoria! S-au activat puternic. Ne-au dat numerele de telefon pe Facebook. Cele private, nu cele cu abonamente plătite din bani publici. Ca sa fim înjurați, amenințați, stresați. Vad ca, pe pagina mea de facebook, intra sa ma denigreze și secretarul de stat de la Ministerul Muncii demis in urma cu o săptămână, despre a cărui activitate în slujba ONG-urilor sorosiste și în dauna României nu am vorbit pana acum. Dar va veni momentul.

Nu mai amintesc nici de circul penibil al USR din Parlament, cu deputati care te urmăresc și la toaleta sa te filmeze cu telefonul și sa strige după tine tot felul de insulte, deputati care dorm de 4 nopti în sala de plen a Parlamentului României, ca orice homeless, pentru a arata ca au cucerit cea mai importanta instituție a statului. Nu e vorba de ordonanța! Dacă nu era asta, era altceva.

S-a încercat cu Bamboo, în aceeași manieră ca la Colectiv. După același scenariu… Nici macar nu au imaginație… Din fericire, „n-au mai trebuit să moara oameni”, ca să se poată instala Guvernul lui. N-a mers. Acum se manipulează altfel. Si se arestează. Pentru ca asta se urmărește cu miniștrii care îndrăznesc sa deranjeze statul de drepți și sa corecteze o lege care a blocat administrația locala și centrala și care vad ca, de ieri, se aplica și presei: abuzul în serviciu. Care poate însemna orice! E o prostie sa spui ca se poate fura sub 200.000, când tu ai articole în codul penal care incrimineaza furtul, delapidarea, luarea de mita etc și care se pedepsesc cu ani grei de închisoare. Nu, abuzul în serviciu e bun tocmai pentru ca poate însemna orice și se poate aplica oricui. Oricui deranjează! Ok!

Am văzut în strada oameni care susțin instituțiile de forță. Instituții care vor nu doar sa aplice legea, ci sa facă legea! N-ar trebui să-i vedem și pe ceilalți? E un miting „organizat spontan” duminica. Filialele PNL și USR din întreaga țară se pregătesc temeinic sa aducă în București cat mai multi membri de partid. Numai naivii cred ca politicul nu e implicat în demonstrațiile de strada. Toți politicienii lor sunt acolo. Eu cred ca ar trebui sa organizam și noi un miting! Noi, „ciuma rosie”, care aplicam cel mai bun program de guvernare de pana acum. Pentru ca aici ma despart în opinii de Liviu Dragnea. A venit momentul sa vorbim și noi! Cred ca trebuie sa ieșim în strada! Parlamentul e sufrageria unor domni și doamne fără locuință momentan și avem senzația ca ii deranjam când venim dimineața la serviciu. Și par și un pic stresați ca nu au avut unde sa facă duş… P.S. Voi ce părere aveți?”, a scris Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii.

„GATA! AJUNGE! E momentul să strângem rândurile! Dați mai departe… VOCEA NOASTRĂ SE VA AUZI!”, este mesajul transmis de Liviu Pleșoianu, deputat PSD. De altfel, acesta a zis, în direct, la Antena 3, că mitingul va fi autorizat și a mai spus că decizia de a scoate oamenii în stradă a fost luată în noaptea de vineri spre sâmbătă.

„În niciun caz nu este vorba despre o contra-manifestație. Așa cum am mai spus, respectăm dreptul oamenilor de a manifesta, chiar și dreptul oamenilor care ne spun că suntem ‘ciuma roșie’ și să vină ‘DNA să ne ia’. Însă avem și noi dreptul, cei care nu suntem românii lui Iohannis, să ne facem vocea auzită. (…) Vom face totul ca la carte. Vom avea autorizație, iar dacă s-ar pune problema vreunui incident, acela ar fi generat de domnul Klaus Iohannis. Românii trebuie să știe acest lucru.

Vrem și noi să vorbim, să strigăm pentru că avem și noi multe lucruri să strigăm. Decizia a fost luată în cursul nopții, de fapt, în cursul dimineții. Va veni o comunicare oficială. Eu doar îmi fac datoria de a-i anunța pe români că vom face astfel încât vocea lor să fie auzită. Oamenii se simt umiliți, simt că votul lor nu mai contează a nu știu câta oară în România. Nu se va mai întâmpla și acum pentru că altfel ne ducem către o dictatură. Vom anunța în curând când vom ieși la miting. Pentru a obține autorizație este nevoie de timp. Vom vedea săptămâna viitoare. Mitingul va fi autorizat tocmai pentru ca lucrurile să fie în regulă”, a mai zis social-democratul la Antnea 3.

Sursa: dcnews.ro

1 COMENTARIU

 1. Binomul Rusiei,Dragnea-Tariceanu,razboi impotriva Legii si Romaniei.
  Iata care sunt tintele principale ale Binomului in acest razboi:
  1) Presedintele Romaniei,Klaus Johannis, reprezintă statul român, garantul independenţei naţionale, al unităţii şi al integrităţii teritoriale a ţării.Cea mai mare piedica in calea Binomului Rusiei in intentiile acestuia de a subordona Romania Rusiei si a dezintegra unitatea teritoriala a Statului Roman.
  2) Procurorul general, Augustin Lazăr pentru a anihila activitatea Ministerului public si a intregului Sistem al Procuraturii.
  3) Laura Kovesi, procuror sef DNA cu scopul anihilarii luptei cu marii corupti.
  4) Daniel Horodniceanu, procuror sef DIICOT cu scopul anihilarii luptei cu terorismul si actiunilor împotriva sigurantei nationale si grupurilor infractionale organizate
  5) Mariana Ghena, judecatoarea ICCJ presedinte a Consiliului Superior al Magistraturii cu scopul lichidarii independentii intregului Sistem judecatoresc.
  Principalele forte sustinatoare ale Binomului Rusiei,Dragnea-Tariceanu:
  1) Majoritatea parlamentara,PSD-ALDE,din Parlamentul Romaniei,scopula careea este legiferarea tuturor actiunilor intrprinse de catre Dragnea si Tariceanu.
  2) Guvernul PSD-ALDE in frunte cu prim-ministru Sorin Grindeanu,scopul acestuia este de a executa toate ordinile venite de la Binomul Rusiei,Dragnea-Tarcineanu.
  3) Rusia, unicul sustinator extern al Binomului ei,Dragnea-Tariceanu.
  In concluzie:
  Poporul Roman, prin proteste si revolte in masa, chiar Nesupunere Civica, ramine ultima stavila in calea Dezmatului antinational al Binomului Rusiei, Dragnea-Tariceanu.
  Ridica-te, Gheorghe, ridica-te, Ioane!!!

LĂSAȚI UN MESAJ