22.2 C
Timișoara
marți 28 mai 2024

PSD Lugoj a anunțat astăzi candidatura lui Călin Dobra pentru funcția de primar al Lugojului. VIDEO

Alături de Dobra au fost prezente personaje importante din filiala județeană a partidului, printre acestea fiind Alfred Simonis, președintele Camerei Deputaților și Mihai Ritvoiu, prefectul județului Timiș.

Călin Dobra a subliniat că vine să candideze „acasă”, având o bogată experiență politică și administrativă acumulată în ultimii ani.

„Îmi asum această responsabilitate pentru că știu ce am de făcut, având experiența acumulată. Este vorba de aproximativ 12 ani de administrație, fie că vorbim de subprefect, pentru o durată scurtă de timp, fie că vorbim de funcția de consilier local sau de 8 ani de management la nivelul administrației județene, 4 ani ca vicepreședinte și 4 ani în funcția de președinte al Consiliului Județean, iar din 2020 și până în prezent, ca și consilier județean. Știm ce trebuie să facem împreună cu echipa PSD Lugoj. Legat de administrația locală și de motivele pentru care candidez, mi-am asumat această responsabilitate pentru că știm cu toții și vedem în fiecare zi ce se întâmplă la nivelul municipiului.

Din păcate, orașul nostru a rămas mult în urmă. Chiar dacă pe hârtie avem foarte multe proiecte, niciunul nu este implementat, niciunul nu este pus în vigoare, niciunul nu este pus în practică. Este ușor să discuți, dar este foarte greu să faci administrație. Dacă voi fi ales, mă voi concentra pe cetățean. Cred că este foarte important să adaptăm nevoile cetățenilor la ceea ce înseamnă o administrație modernă. Știu că această responsabilitate nu este simplă și nu este ușor de dus la capăt. În cele din urmă, sunt ferm convins că atunci când voi prelua fotoliul de primar, din prima zi voi ști foarte clar, datorită expertizei acumulate de-a lungul anilor, ce trebuie să fac pentru municipiul Lugoj”, a spus Dobra.

Datorie a PSD față de Lugoj

Alfred Simonis a declarat că Dobra este cel mai experimentat candidat pe care PSD îl are în Timiș.

„Vreau să încep prin a-i mulțumi și a-l felicita pe Călin pentru decizia de a candida pentru funcția de primar al municipiului Lugoj. Știți că, după ce a ocupat toate pozițiile anterioare, Călin a hotărât să se întoarcă și să candideze pentru această funcție. Nu este o decizie ușoară să te întorci la poziția de primar al municipiului Lugoj. Aceasta este o decizie pe care o poți lua doar cu sufletul. Partidul Social Democrat (PSD) Timiș are niște datorii față de Lugoj. Fosta administrație social-democrată a avut mari temeri legate de creșterea lui Călin. Au fost împiedicate în mod permanent și sistematic ideile și proiectele sale, inclusiv proiectul stadionului depus de Călin, în 2019. Aceste acțiuni au fost făcute pentru a împiedica dezvoltarea municipiului Lugoj și pentru a împiedica ca realizările lui Dobra să nu se întoarcă împotriva echipei de la Lugoj. Timpul a trecut și, acum, Călin a luat decizia de a candida pentru funcția de primar al municipiului Lugoj. Dar datoria PSD-ului nu este a mea sau a lui Călin, ci a PSD Lugoj și a PSD Timiș în ansamblu și ne vom strădui să o rezolvăm.

Obligația mea, a lui Călin și a colegilor mei este de a face tot posibilul pentru ca acest municipiu frumos să-și recapete strălucirea. Orașul are un potențial imens. Avem nevoie doar de oameni cu viziune, oameni implicați, oameni care să nu caute adversari imaginari și care să depășească aspectele negative ale spectrului politic. Cred că împreună, putem realiza ceea ce nu am reușit în administrațiile social-democrate anterioare, atât la nivelul Consiliului Local Lugoj, cât și în alte localități”, a spus Simonis.

Acesta a mai spus că Lugojul va avea o administrație social democrată, pentru următorii patru ani.

Sursa: https://lugojeanul.ro/

Alte subiecte :

Alegerile locale, un coșmar pentru doi șoferi din Timiș

Două mașini s-au ciocnit în urma unui accident rutier neobișnuit. O ună de vot a căzut pe șosea din spatele unei dube. Acccidentul a...

Advertorial electoral | Achiziții suspecte la Primăria Fârdea, penal la penal trage?

O vorbă din bătrâni spune că „corb la corb nu-și scoate ochii” iar noi am putea completa cu penal la penal trage! Adică primărița...

Citește și :