Provocare pentru noul ministru al Transporturilor: Să deschidă în 7 zile cei 21 de km ai lotului 3 din Autostrada A1 Lugoj-Deva

  136

  Asociaţia Pro Infrastructură îl provoacă pe noul ministru al Transporturilor, Lucian Bode, să deschidă circulaţia în şapte zile pe cei 21 de km ai lotului 3 din Autostrada A1 Lugoj-Deva.

  „Noul ministru al Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode, a depus jurământul de învestitură luni. Îi semnalăm că şoferii şi călătorii continuă să aibă aceleaşi modeste aşteptări de la autorităţi. Îi lansăm şi o provocare domnului Bode: să deschidă circulaţia în 7 zile pe cei 21 de km ai lotului 3 din Autostrada A1 Lugoj-Deva, ca o gură de oxigen pentru siguranţa circulaţiei, capitol la care suntem ultimii în Uniunea Europeană”, afirmă reprezentanţii API. Aceştia îi cer ministrului să arate oamenilor că „#SePoate”.

  „Organizaţia noastră a publicat încă din 13 şi 14 august filmări complete din dronă şi de la bord şi a explicat de zeci de ori că tronsonul este apt de trafic de aproape 3 luni de zile, în mod cert mult mai bun şi mai sigur ca DN68A, drumul paralel folosit acum”, explică Asociaţia.

  Miercuri, Lucian Bode a declarat că românii ar putea circula în acest an pe lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva, dar doar cu restricţii de viteză.

  sursa – adevarul.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ