Provocare de ”nestăpânit” între tineri: aruncarea jardinierilor de pe Michelangelo

94

Încă un tânăr s-a ales cu amendă după ce a distrus jardinierele de pe Podul Michelangelo. Acesta le-a spus polițiștilor că a fost provocat de prieteni să arunce ghivecele cu flori.

Tânărul din Reșița a aruncat trei jardiniere peste balustradă, spre Parcul Copiilor și în canalul Bega.

”Tânărul a declarat că a încercat astfel să răspundă unei provocări din partea celor doi prieteni cu care se afla în timp ce trecea pe Podul Michelangelo. Cel în cauză a fost sancționat cu amenda maximă prevăzută de HCL 371/2007 modificată. Poliția Locală atrage din nou atenția persoanelor care deteriorează sau distrug materialul dendrofloricol, băncile, coșurile de gunoi stradal, alte obiecte de mobilier urban că vor fi sancționate drastic, sancțiunile pentru astfel de fapte fiind între 2000 și 2500 lei”, transmite Poliția Locală.

De-a lungul timpului, atât tineri români, dar și străini, au găsit o modalitate să se distreze atunci când trec prin zona Podului Michelangelo, deteriorând jardinierele cu flori. Până acum au fost surprinși în această postură, pe lângă români, și italieni, nemți, belgieni, spanioli, portughezi, turci, israelieni, austrieci și moldoveni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ