Protestatarii timișoreni s-au sincronizat cu cei din capitală Foto-Video

324

Odată cu mitingul mult plănuit de la București ce încinge spiritele de peste două luni în toate mediile, se întâmplă unele lucruri și la Timișoara.

Așa cum s-au mai întâmplat lucrurile și cu alte prilejuri, mai cu seamă la mitingurile maraton din iarnă, din nou a fost o mobilizare și au venit protestatari în piața Operei.

O mulțime de nemulțumiți, înarmați cu steaguri, pancarte și înscripții au ținut să fie la fel de vocali, ca cei din capitală.

Vedeta serii a fost Liviu Dragnea, ce este un exemplu de politician ce nu ar trebui urmat. El a adunat majoritatea scandărilor negative ce îi urau multe chestii. Probabil că în seara asta a sughițat mult după ce dorințe subliminale i-au trimis cei din piața Victoriei.
Dar nici partidul lui Dragnea nu a scăpat fără vorbe mai de duh sau mai de ocară, după imaginația fiecăruia.

A fost o înfrățire cu cei ce trăiesc peste hotare în idei și strigături. Dar au lipsit o seamă de lideri, ce probabil sunt plecati la sute de kilometri, pentru a da acel inedit al manifestărilor de altă dată. Rând pe rând la microfon au fost invitați vizitatori veniți de pe alte meleaguri ce au întărit ideea că au plecat departe de nevoie. Lipsa locuriloer de muncă și a unei perspective clare i-a dus departe.

Sigur că jandarmii au fost la datorie, dar nu prea a fost cazul de a interveni pentru restabilirea ordinii. Aceasta nu a fost tulburată prea grav. Doar scandările s-au auzit tulburând porumbeii de pe clădiri.

Este greu de făcut o estimare a celor ce au protestat. Unii veneau, alții plecau. Oricum erau în număr destul de mare față de ultimele întâlniri asemănătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ