Prostituate tâlhărite de un cuplu, în vestul țării

209

Un bărbat şi o femeie au fost reţinuţi de poliţiştii din Bihor, acuzaţi că au luat „la ocazie” două femei, ambele prostituate, pe care apoi le-au tâlhărit.

Bărbatul conducea maşina, în timp ce partenera lui stătea ascunsă în portbagaj, iar apoi ieşea în maşină ameninţând victimele cu un cuţit.

„Luni, 6 ianuarie a.c., la ora 17.02, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor a fost sesizat prin apelul de urgenţă 112 de o femeie de 44 de ani, din municipiul Oradea, că în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 15.10, a urcat într-un autoturism condus de un bărbat, cu care s-au deplasat dinspre Oradea înspre localitatea Nojorid. În timpul deplasării, din portbagajul autoturismului a ieşit o femeie, care, sub ameninţarea unui cuţit, a deposedat-o de toate bunurile pe care le avea asupra sa, respectiv geanta, geaca, pantofii şi telefonul mobil, obligând-o ulterior să coboare din autoturism, între Oradea şi Nojorid”, potrivit unui comunicat emis de IPJ Bihor. Prejudiciul este estimat la 800 de lei.

Mașina a fost oprită în trafic, pe raza localităţii bihorene Diosig, la scurt timp de la sesizarea faptei prin apelul 112. Persoana care conducea autoturismul a fost identificată ca fiind un bărbat de 29 de ani, din localitatea Gura Humorului, judeţul Suceava, pe numele său Hojbotă Răzvan Ionel. De asemenea, pasagera acestuia a fost identificată ca fiind Rézmüves Katalin, o femeie de 32 de ani, din comuna Tarcea, judeţul Bihor.

Și nu este singura victimă a celor doi. Tot luni, în jurul orei 16, aceștia ar fi ar fi comis o altă infracţiune cu acelaşi mod de operare, în aceeaşi zonă. De data aceasta, au deposedat o altă femeie, în vârstă de 37 de ani, din Oradea, de obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte în valoare totală de 300 de lei.

Prejudiciul a fost integral recuperat, iar cei doi au fost, inițial, reţinuţi pentru 24 de ore. Apoi bărbatul a primit mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, iar faţă de femeie a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Sursa: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ