Propunerea finală a noului premier! Liviu Dragnea: ,,Un om corect și cinstit”

2487

Noua propunere de premier va fi făcuta luni, la Palatul Cotroceni, până atunci PSD urmând a purta discuții în cadrul CEX și în grupurile parlamentare. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că are în vedere patru variante de premier „domni și doamne”, iar propunerea finală va fi a unui om „corect si cinstit”. 

Într-o declaratie de presa, Liviu Dragnea a spus că partidul va avea duminică o întalnire cu grupurile parlamentare. Propunerea privind noul premier al României va fi făcuta luni, la Palatul Cotroceni.

„În zilele următoare vom avea un CEX și duminică o întâlnire cu grupurile parlamentare. Luni mergem cu o propunere la președinte”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă decizia finală se va lua în CEX sau în grupuri, liderul PSD a spus că ambele foruri vor tranșa situația.

Și, și. Întâi discutăm candidatul de prim-ministru. Sunt absolut convins că președintele Iohannis va fi interesat în continuare de stabilitatea României. Toate mesajele publice pe care le-a dat au fost mai mult decât corecte. Sunt absolut convins că luni va accepta propunerea noastră. Oameni din guvern, foști oficiali din guvern dați afară spuneau despre un Iacov care suna, mergea peste secretarul general al guvernului și care suna și în partid. Pe lângă dl Jianu care iși suna și foștii profesori, suna și acest domn”, a adăugat Dragnea.

Despre profilul viitorului premier, Liviu Dragnea a precizat: „Să fie un om corect, responsabil, care să nu fie aventurier, să aibă capacitatea de implementare a programului de guvernare, un om cinstit”.

Intrebat dacă există varianta unui premier din afara partidului, liderul PSD a exclus această variantă, precizând că are patru variante „de domni și doamne”.

„Nu cred. Eu am patru variante, și doamne, și domni. Avem toate argumentele să finalizăm săptămâna viitoare votul pentru noul guvern. Dacă luni avem desemnarea de la Cotroceni, în câteva zile intrăm cu votul în parlament.  Sunt absolut convins că nici președintele nu ia în calcul scenariul anticipatelor”, a adăugat el.

sursă: hotweek.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ