Proprietarul unui BMW de lux din Timișoara, surprins când arunca, fără jenă, gunoaie în plină stradă

470

Polițiștii locali din Timișoara au amendat șoferul unui BMW de lux care a scos cu roaba gunoaie din portbagajul, pe care le-a aruncat apoi pe stradă.

Un timișorean a fost amendat cu 6.000 de lei și pus să adune deșeurile pe care le-a aruncat pe stradă.

Bărbatul a scos gunoaiele din portabagajul unui BMW de lux și le-a pus într-o roabă pentru a le căra câțiva pași mai încolo, unde le-a pus pe marginea trotuarului.

Tot cu 6.000 de lei a fost amendat și un alt timișorean, care a aruncat o cantitate semnificativă de deșeuri pe marginea străzii, în fața unui imobil.

”Polițiștii locali au depistat și sancționat drastic, în cursul zilei de ieri, două persoane care au abandonat pe domeniul public deșeuri, ziua în amiaza mare, producând disconfort celorlalți cetățeni”, a transmis luni Poliția Locală Timișoara.

”În ambele situații s-a aplicat și somația să facă dovada ridicării deșeurilor de pe domeniul public. Poliția Locală Timișoara recomandă cetățenilor certați cu legea și cu bunul simț să nu mai arunce pe domeniul public gunoaie deoarece faptul că este weekend nu îi va scuti de amenzi”, a mai spus Poliția Locală.

Sursa: https://stirileprotv.ro/divers/soferul-unui-bmw-de-lux-amendat-in-timisoara-dupa-ce-a-scos-cu-roaba-gunoaie-din-portbagaj-si-le-a-aruncat-pe-strada.html

LĂSAȚI UN MESAJ