Promovarea rămâne departe! Politehnica pierde la reluarea Ligii a 2-a

142

Reluarea Ligii a 2-a de fotbal nu a adus cele mai bune rezultate pentru cele două reprezentante timișorene. ASU Politehnica a debutat în 2018 cu o înfrângere pe Știința, 1-2 cu Chindia, în timp ce Ripensia a salvat onoarea printr-o remiză în marginea capitalei.

După aproape trei luni de vacanță, campionatul ligii secunde s-a repus în mișcare cu meciurile etapei a 22-a, o rundă influențată de gerul abătut asupra României în acest sfârșit de februarie.

ASU Politehnica a ratat șansa de a da un sens, o motivație restului de sezon; o victorie în fața Chindiei ce ar fi apropiat-o la trei puncte de locul de baraj pentru promovare. A fost 1-2 pe Știința în fața câtorva sute de timișoreni. Predescu a deschis scorul printr-un penalty scos de Sorescu în minutul 21. Echilibrul s-a rupt după 55 de minute, la eliminarea lui Poparadu pentru o intrare din spate.

De aici încolo violeții au făcut pasul în spate și au fost taxați în ultimele 7 minute de goluri lui Licu și Cherchez. De notat că oaspețiii au avut și o bară, în minutul 38, autor Martac. Cu 36 de puncte, Poli coboară până pe locul 7.

ASU: Dur-Bozoancă – Motreanu, Scutaru, Bilia, Taub – Krausz, Ignea, Poparadu – Sorescu, Lusamba (min. 76 – Plămadă), Predescu (min. 70 – Schieb).

Mult mai bine s-a descurcat Ripensia. La debutul oficial al lui Paul Codrea, team-ul din Ciarda Roșie a smuls un egal 1-1 la o vecină de clasament, Sportul Snagov. Bădăuță a marcat în minutul 62 pentru timișoreni, în timp ce Ferfelea a refăcut egalitatea peste zece minute. În urma acestui rezultat Ripi adună 26 de puncte și este a 11-a în clasament.

Ripensia: Rădulescu – A. Popa, Burdeț, Bocșan, Apro, C. Toma – Mânecan, Zurbagiu, Țugui – Mediop, Bădăuță.

LĂSAȚI UN MESAJ