Promovarea în Divizia A1 se stabilește la Timișoara

109

Timișoara și Bacău vor fi gazdele turneelor de promovare în prima ligă de volei. UVT Agroland și Știința Bacău au câștigat licitația organizată de Federația Română de Volei pentru atribuirea turneelor de baraj.

Municipiul de pe Bega are șanse foarte mari de a avea din toamnă cel puțin o reprezentantă în elita voleiului românesc. Cu trei formații calificate în turneele de baraj, Timișoara a primit și găzduirea unuia dintre turnee astfel că șansele echipelor locale au crescut. UVT Agroland Timișoara a câștigat astăzi licitația organizată la București, de Federația Română de Volei în privința atribuirii turneului de promovare feminin.

Acesta se va desfășura în perioada 6-8 mai cu participarea celor patru finaliste, UVT Agroland, CSU Politehnica Timișoara, SCM Pitești și CSU Galați. Reamintim că turneul semifinal a fost de asemenea găzduit recent de Timișoara, însă în orgnizarea celor de la Poli.

Turneul de baraj masculin a fost atribuit de FRV orașului Bacău. Asta înseamnă că CSU UVT Timișoara vor lupta în Moldova, în perioada 13-15 mai, pentru promovare. Adversare îi vor fi CSM Câmpia Turzii, Știința Bacău și Steaua București.

LĂSAȚI UN MESAJ