Promisiuni electorale?! Edilul-șef al Aradului anunță finalizarea stadionului UTA la începutul lui 2020

216

Primăria Municipiului Arad va finanța din bugetul local mai multe lucrări ce urmează să fie efectuate la stadionul „Francisc Neumann – UTA”, finalizarea întregii investiții fiind estimată pentru începutul anului 2020, a anunțat primarul interimar, Călin Bibarț.

„Am decis! Nu mai aşteptăm după Guvernul României! Continuăm investiţiile la stadion din banii noştri!”, a declarat Călin Bibarţ.

Acest a afirmat că, până în data de 16 octombrie 2019, Primăria va aştepta ofertele pentru lucrările suplimentare dispuse de proiectant, la Peluzele Nord şi Sud, dar şi la Tribunele 1 şi 2.

„Practic, administraţia locală va realiza suplimentar, din bani de la bugetul local, un bazin de incediu, o casă de bilete la Peluza Sud, finisaje gradene, confecţii metalice, tâmplărie, grupuri sanitare, instalaţii de incendiu, electrice, de încălzire şi ventilaţie  pentru peluzele Nord şi Sud, dar şi pentru  Tribuna 2.  La rândul ei, Tribuna 1 mai are nevoie de finisaje, tâmplărie, instalaţii sanitare şi canalizare şi lucrări de hidroizolaţii la nivelul terasei“, a explicat primarul interimar al Aradului.

Bibarț a mai spus că lucrările suplimentare sunt necesare pentru ca arena să corespundă normelor de securitate, având în vedere faptul că proiectul iniţial a fost realizat înainte de tragedia de la Colectiv şi, în plus, au fost şi alte modificări legislative ce au impus aceste intervenţii suplimentare.

„În momentul de faţă, în circa două săptămâni vom avea gazonul verde, în aproximativ o lună de zile se vor încheia şi lucrările la nocturnă. Sunt lucrări ce trebuia să fie făcute de CNI, conform înţelegerii cu Guvernul. În aceste condiţii vom termina stadionul din banii noştri, din banii arădenilor. Dacă Guvernul va reveni la sentimente mai bune faţă de oraşul nostru, va putea prelua aceste contracte şi va da arădenilor banii înapoi. Este strict decizia lor, noi nu mai aşteptăm după ei! Mergem cu stadionul înainte”, a declarat Călin Bibarţ, citat de actualitati-arad.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ