Proiectele Timișoarei nu stau pe loc

64

 

Priectele pregătite de administrația timișoreană nu bat pasul pe loc. Viceprrimarul Diaconu anunță că obiective importante pentru dezvoltarea orașului își urmează cursul. Edilul a detaliat situație pe Facebook.

”Oricât de traumatizante ar fi aceste momente, viața noastră și a orașului nu se reduce, nici măcar în aceste zile, la ținerea sub control a pandemiei, chiar dacă acesta e principalul obiectiv, acum, al tuturor. Și sunt convins că avem nevoie și de vești bune, despre viitor.

Câteva proiecte frumoase au făcut pași importanți către implementare cu bani europeni, sau fonduri din alte surse (norvegiene spre ex.)”, a transmis Dan Diaconu, viceprimarul Timișoarei.

Agenția pentru Protecția Mediului a aprobat proiectul Timișoarei de achiziție și instalare a 16 stații de încărcare electrică, din fonduri europene. Proiectul de refuncționalizare și restaurare a Turnului de Apă a trecut de evaluarea tehnico-financiară pe fonduri norvegiene RO-Cultura, iar proiectul de construcție a unei noi săli moderne de sport la școala gimnazială 25 a parcurs și el toate etapele pentru finanțarea europeană pe POR.

LĂSAȚI UN MESAJ