Program special al tramvaielor și troleibuzelor în noaptea de Înviere, la Timișoara

160

Programul mijloacelor de transport în comun din Timișoara va fi prelungit în noaptea de Înviere. Societatea de Transport Public a prelungit până la ora 3:30 programul principalelor linii de transport.

Vor circula după un program prelungit tramvaiele de pe liniile 2, 7 și 8, troleibuzele 14 și 15 și autobuzele 33 și Expres 7. Mijloacele de transport vor staționa la capetele de traseu între orele 0:00 și 1:300, în timpul slujbei religioase de Înviere.

În perioada sărbătorilor Pascale, linia 33 barat va avea un program modificat. Astfel, în data de 7 aprilie 2018 ultima plecare de la Metro va fi la ora 18:58, iar duminică, în 08 aprilie, autobuzul nu va circula.

În a doua zi de Paşte, luni 09 aprilie, toate mijloacele de transport în comun vor circula conform programului de duminică, anunță STPT.

De asemenea, în această perioadă va fi modificat și programul de funcționare la chioșcurile S.T.P.T. Vineri, programul va fi normal, sâmbătă orarul la punctele de lucru din Piața 700 și de la Muzeul de Transport „Corneliu Miklosi” va fi dîntre orele 06:00 și 14:00, iar în prima și a doua zi de Paște toate chioșcurile de vânzare titluri de călătorie vor fi închise.

LĂSAȚI UN MESAJ