Profilaxie cu beneficii speciale până în 31 decembrie. Fii un model pentru sănătatea dentară a copilului tău!

34

Ești cel mai de preț exemplu pentru copilul tău. Dar știi deja asta, nu-i așa? Ceea ce nu știi este că am creat un program special pentru copii și părinți prin care veți beneficia împreună de ședința de profilaxie.

Ședințele complete de profilaxie (periaj, detartraj, air-flow, fluorizare) trebuie realizate cel puțin o dată la 6 luni în cazul adulților. Ele sunt cele mai simple măsuri de prevenție și un model important de transmis copiilor.

Pentru a te ajuta să fii un exemplu pentru copii, am completat echipa DE4KIDS cu unul dintre cei mai buni specialiști în profilaxie dentară din Timișoara. Am creat un loc special, potrivit părinților și am adus materiale atent selecționate pentru o ședință de profilaxie ireproșabilă. Astfel, la următoarea vizită a copilului în clinică, așteptarea poate fi transformată într-un beneficiu pentru zâmbetul tău sănătos!

Ți-am pregătit 3 pachete cu costuri speciale:

– 350 lei  – Ședință profilaxie 1 adult + Ședință profilaxie 1 copil

*Cost inițial: 600 lei

TRIO – 500 lei

  1. Ședință profilaxie 2 adulți + Ședință profilaxie 1 copil
  2. Ședință profilaxie 1 adult + Ședință profilaxie 2 copii

*Cost inițial: 900 lei

Ședință profilaxie 2 adulți + Ședință profilaxie 2 copii

*Cost inițial: 1200 lei

Gesturile tale mărunte îi pot aduce beneficii imense copilului tău. Și nu doar pe moment, ci pentru toată viața! Pentru detalii și programări, ne poți contacta și la numărul 0742107777. 

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ