Probleme la o şcoală şi o grădiniţă din Lugoj, unde profesorii şi educatorii au permis accesul în clase, unor fotografi pentru poze de 1 şi 8 martie

440

Câţiva părinţi din Lugoj şi-au exprimat îngrijorarea că la două unităţi de învăţământ, o grădiniţă şi o şcoală din localitate, accesul în sălile de curs nu este complet restricţionat. Oamenii spun că mai multe animatoare şi un fotograf au fost văzuţi pătrunzând în clase, pentru a face poze elevilor, de 1 şi 8 martie.

Nemulţumirile părinţilor au ajuns şi la urechile primarului Claudiu Buciu, care le-a transmis reprezentanţilor celor două unităţi de învăţământ să ia măsuri şi să fie mai stricţi când vine vorba de accesul altor persoane străine la orele de curs, cu atât mai mult cu cât, din cauza restricţiilor impuse de autorităţi, nici măcar părinţii nu pot intra în incinta şcolilor şi sunt nevoiţi să îşi aştepte copiii dincolo de garduri.

„Dorim să se acorde o atenţie deosebită interzicerii accesului persoanelor străine care nu au o legătură strictă cu procesul educaţional (ex. fotografi, cameramani, etc.). Desfăşurarea procesului de învăţământ în mod clasic este extrem de importantă pentru calitatea actului în sine. Vă solicităm să nu puneţi în pericol dreptul elevilor de a participa la cursuri, având în vedere că deja au apărut cazuri de infectare în anumite instituţii educaţionale din localitatea noastră. Orice abatere de la normele în vigoare va fi sesizată imediat autoriăţilor competente”, a transmis edilul, conform lugojinfo.ro.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ